Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ




Saab 9-3 sport sedan

Και τώρα αυτό που θα γίνει πραγματικά ένα κομμάτι του εαυτού σας, η μεγάλη σας αγάπη και που θα σας κρατάει σε φοβερούς ρυθμούς είναι η σκανδιναβική έκδοση του τέλειου αυτοκινήτου.
Ένα αυτοκίνητο με επίκεντρο τον οδηγό και που αναφέρεται σε ένα κοινό με…..υπερτροφοδοτούμενο πνεύμα…
Όταν έχετε να κάνετε με στυλ πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και εκμοντερνισμού. Ισως ο μόνος τρόπος για να καταλάβουμε πραγματικά τη φιλοσοφία της SAAB είναι να το οδηγήσουμε .Όταν λοιπόν οδηγείτε ένα, θα παρατηρήσετε κάτι πολύ εξαιρετικό .
Ει ν α ι δ ι φ ο ρ ε τ ι κ ό .
Άλλωστε η ανεξάρτητη σκέψη που πάντα ρωτά « τι θα γίνει αν ‘»… είναι στα ενδότερα της ύπαρξης μας.
Ανέκαθεν η Saab έδινε σημασία στην ευχάριστη οδήγηση που επικεντρώνει το ενδιαφέρων στην άνεση για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, στις δυναμικές προσπεράσεις , ασφάλεια και την εκπληκτική ευκινησία. Καλείται να ανταποκριθεί σε απαιτήσεις που το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να ανταποκριθεί σε ένα πολύ ξεχωριστά απαιτητικό χαρακτήρα.
Πρόκειται για το αυτοκίνητο του οποιου οι εξωτερικές γραμμές σμιλεύτηκαν σε σήραγγα αεροδυναμικών δοκιμών, ενώ το όμορφο εσωτερικό του είναι πολύ επιδέξια λεπτοδουλεμένο.
Τα Saab 9 3 sport sedan. Tα περιλαμβάνει όλα. οποτε ετοιμαστείτε για την απόλυτη οδηγική απόλαυση. Βασίζετε στην διασκέδαση και στην έμπνευση κάθε στιγμή που βρίσκεστε στο τιμόνι. Άλλωστε αυτό το αυτοκίνητο σας κρατάει σε επαφή και σας δίνει τον έλεγχο.
Έχετε ενεργή συμμετοχή στην οδήγηση ακόμα και η πιο μικρή σας κίνηση στο τιμόνι ανταμείβεται με άμεση ανταπόκριση σαν να είναι το αυτοκίνητο μια φυσική προέκταση του σώματος σας.
Φτάνετε με άνεση όλα τα συχνά χρησιμοποιούμενα χειριστήρια ,ενώ τα χέρια σας παραμένουν στο τιμόνι. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλές πληροφορίες, όποτε θέλετε χωρίς να παρατηρείται υπερφόρτωση. Παράδειγμα : μπορείτε να χαμηλώσετε το φωτισμό στο ταμπλό οργάνων ,όταν οδηγείται την νύχτα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία night panel.
Καθώς κατευθυνόμαστε στο σπίτι ύστερα από μια κουραστική μέρα, ήμαστε βολεμένοι στο τέλειο σχεδιασμένο κάθισμα που το έχουμε προσαρμόσει στις ανάγκες μας, ανοίγουμε τους αναδιπλωμένους καθρέπτες, έχουμε ρυθμίσει το σύστημα κλιματισμού, επιλέγουμε το αγαπημένο μας cd γυρνάμε το ψηφιακό κλειδί και αφήνουμε το μυώδη κινητήρα να μας μεταφέρει πίσω στην βάση μας…
Κατεβάζουμε ταχύτητα , φρενάρουμε ελαφριά. Στρίβουμε την στροφή και πιέζουμε ελαφριά το γκάζι. Αισθανθείτε πως το αυτοκίνητο στρίβει όπως ένας αριστοτεχνικός ελιγμός στο σκι. Το reaxs είναι το μυστικό πίσω από την ευέλικτη συμπεριφορά του Saab. Αισθάνεστε στην βάση τις σπονδυλικής στήλης τις δυνάμεις g που προκύπτουν. στριβουν οι πίσω τροχοί ελαφριά κατά την αλλαγή της διεύθυνσης. Βοηθώντας το αυτοκίνητο στην διατήρηση της πορείας δίνοντας την αίσθηση της ομαλής κίνησης μέσα σε κλειστές στροφες. Συνολικα προσφέρει μια πλήρως ανταποκριτικη και σίγουρη οδικής εμπειρία ενισχυμένη με esp. . είναι σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο σημαντικό εκείνη την στιγμή, στο κόσμο που μοιάζει απλώς να κυλάει έξω από το παράθυρο του αυτοκίνητου, σχεδόν απαρατήρητα…

Φυσικά το χρώμα του αυτοκίνητου μαύρο…


Προσοχή στην οδήγηση !!!.Καλό δρόμο φίλοι μου!!!!


Βούλα.





HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Δεν υπάρχουν σχόλια: